011 25 51 55

Over Kim

Kim Motmans

Kim, die opgroeide in Hasselt, heeft 6 jaar met een enorme drive in sales gewerkt waar ze op korte tijd uitgroeide tot nummer 1 verkoper van België. Met haar achtergrond in interieurarchitectuur ontwikkelde ze een sterke interesse in vastgoed en deze passie streeft ze sinds kort na.

Als mama van drie jonge kindjes kent ze als geen ander het belang van een strakke planning.
Met een punctuele, doelgerichte attitude en een warme aanpak gaat Kim resoluut voor een topservice.
Contacteer Kim

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedbediende
In haar functie als vastgoedbediende werkt Kim dagelijks aan de verkoopdossiers. Met een enthousiaste benadering van vastgoed, streeft ze ernaar uw dossier zo precies mogelijk samen te stellen en op te volgen. Zo zorgt ze voor het opvragen van de verplichte documenten bij verschillende instanties en boekt ze de nodige afspraken in, waarna uw pand gepubliceerd kan worden.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.